Zvijezda Operacije Trijumf Vukašin Brajić gost Glasa Srpske- Kada sam prvi put uzeo gitaru u ruke roditelji su mi rekli: "Ostavi tu gitaru, nemoj više da nam dosađuješ!". Odgovorio sam: "Jednoga dana ova gitara će sve da vas hrani".Kaže to najveća zvijezda koju je lansirao rilaiti šou "Operacija Trijumf" Vukašin Brajić, koji je bio gost redakcije "Glasa Srpske".
U trenutku dok je sedio u redakciji, stigao je i zvaničan poziv produkcije "Emoušn" da zajedno sa Nikolom Sarićem, Nikolom Paunovićem i Đorđem Gogovim kreće u snimanje pesama za "OT bend".
Brajić kaže da ga je popularnost zatekla, ali ne i ponela. Dodaje da je svestan da će sve proći veoma brzo i da ga čeka veliki i težak rad ukoliko želi da uspe na pop-rock sceni.
Ne krije da ga iza svakog ugla čekaju obožavateljke, koje žele da dobiju autogram i zajedničku fotografiju.
- Imam devojku, ali to ne znači da nisam slobodan. Moja devojka je jako razumna i svesna u šta je krenula kada je ušla u ovu vezu - kaže Vukašin.
Otkriva i kako provodi dane posle izlaska iz "Operacije Trijumf".
- Trudim se da ne provodim mnogo vremena po gradu i kafićima, jer čuvam energiju za nove muzičke poduhvate. Svojim uspehom smatram to što sam okupio ljude koji zaista podržavaju moj rad i sve vreme su bili uz mene - rekao je Brajić.
O tome koliko je Vukašin omiljen, govori i činjenica da na Fejsbuku 6.500 ljudi traži njegovo prijateljstvo, pored pet hiljada onih koje već ima na listi prijatelja.
- Želim da svakom čoveku koji priđe i traži autogram izađem u susret, da odgovorim na sve poruke. Jako malo vremena imam za odmor, pa svaki trenutak moram da iskoristim na pravi način - priča Brajić.
Vukašin Brajić, koji je u "Operaciji Trijumf" nastupao kao predstavnik BiH, rođen je u Sanskom Mostu koji je napustio sa porodicom 1995. godine. Od početka je bio favorit publike u Republici Srpskoj, a u Banjoj Luci osnovan je njegov fan klub.
Došao je do finala, ali je od njega više glasova publike dobio Adnan Babajić iz Živinica.
Evo i šta kaže o odnosima posle OT sa studentima:
- Sa svim studentima sam ostao u dobrim odnosima. Čuo sam se sa Anom Bebić, Ninom, Sonjom... Sa Nikolom Paunovićem pričam svaki dan. Igor Cukrov i Adnan Babajić su mi čestitali praznike.

Нема коментара:

Постави коментар